فوت‌وفن‌های خوشمزه شدن ماش پلو+ طرز تهیه-راهبرد معاصر

فوت‌وفن‌های خوشمزه شدن ماش پلو+ طرز تهیه

ماش‌پلو غذایی ساده و سبک با مواد مغذی بسیار بالاست که روش پخت ساده و سریعی هم دارد. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۷۶
به گزارش راهبرد معاصر، ماش‌پلو از آن غذا‌هایی است که هرکس آن را با دستور پخت مخصوص به خودش درست می‌کند؛ با گوشت، بدون گوشت، با سبزی، بدون سبزی و .... در این مطلب طرز تهیه این غذا بدون گوشت، با سبزی و مخصوص گیاه‌خوار‌ها آموزش داده می‌شود.
مواد لازم

ماش: ۱ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سبزی شوید خشک یا تازه: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار دلخواه
زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
کشمش (اختیاری): ½ پیمانه



طرز تهیه و دستور پخت ماش‌پلو

۱. در یک قابلمه ماش‌های پاک‌شده را با مقداری آب به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. لازم نیست ماش را بیش از حد بپزید، چون در پلو له می‌شود. در یک ماهیتابه پیاز را نگینی به صورت خلالی نازک خرد کنید و با مقداری زردچوبه و نمک تفت دهید. در صورت تمایل کشمش را هم اضافه کنید و تفت دهید و روی کشمش و سایر مواد دارچین بریزید.

اگر طعم کشمش را در پلو نمی‌پسندید فقط پیاز را با ادویه‌جاتی که گفتیم و نیز دارچین تفت دهید و کنار بگذارید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. برنج را مثل همیشه بپزید و آبکش کنید. ماش و شوید خشک را با برنج آبکش مخلوط کنید.

۲. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و کف آن را با سیب‌زمینی یا چند تکه نان بپوشانید. مخلوط برنج، ماش و شوید را در قابلمه بریزید اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه پلو ماش دم بکشد. در پایان مقداری از روی برنج بردارید و با زعفران دم‌کرده مخلوط کنید. پلو ماش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مخلوط پیاز داغ و کشمش، برنج زعفرانی تزیین کنید./ایرنا
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده